14 Haziran 2016 Salı

Erkekleri etkilemenin yolları! *

Kadın eşiyle zevkler yaşamayı, erkeğinin isteğini belli etmesini, sevgi ve şefkat göstermesini, sarıp sarmalamasını, davranışının güven ve umut vermesini ister ama bu isteklerin erkekte de olabileceğini düşünmez. Kadın eşini daima istekli ve hazır olarak görmek ister.
Oysa erkekler de duyguları ve talepleri olan insanlardır. Tıpkı kadınlar gibi arada sırada da olsa eşleri tarafından arzu edilmeyi isterler.
Çağlar boyu kadın erkeği, erkek de kadını nasıl etkileyebileceğini düşünmüştür. Kadın ve erkek çoğu zaman etkileme yolları üzerinde çalışmalar yapmış, karmaşık teoriler
oluşturmuş ve onu uygulamaya çalışmıştır. ... ..... .. Aslında birçok şey erkekleri etkilemek için yeterli olabilir. Mesela özenle seçilmiş yakası açık bir buluz, mini bir etek, vücudu ortaya çıkartan dar bir kıyafet, etkileyici cümleler seçerek konuşmak ya da kulağına etkileyici bir ses tonuyla fısıldamak gibi birçok şey erkekleri etkilemek için yeterli olabilir. Evlilik çatısı altında her türlü hayali ve talebi gerçekleştirebilecek hakka sahip olan kadın ve erkek için mahremiyet ve helal daireye sahip olduğunu da hatırlamak gerekiyor.
... ..  Bunun için öncelikle kadınlar eşlerine karşı gizemli olmalı, biraz çılgın olmalı, ev içinde ezber bozan davranışlarla eşini şaşırtmalı ve kuralları çiğnemelidir. . ... .. ... .. Erkekler kendinden korkan değil, kendilerine güvenen, seven ve saygı duyan kadınlardan hoşlanırlar. ... ..
... .. Erkekler kendisine bakmasını bilen ve dış görünüşüne önem veren kadınlardan çok etkilenirler. Belki güzel bir makyaj, ellerin bakımlı olması ve saçların göze hoş gelen bir görünüşe sahip olması erkeği etkilemek için seçeneklerden biridir. Bir erkek, güzel ve bakımlı bir kadından gözlerini alamaz, ona bakarken onu arzular. Yeni duş almış, güzel kokan, kendine yakışanı giyinen, seksi kıyafetleri tercih eden, temiz, özenli ve bakımlı olan her kadın dikkat çekicidir.
Eşini iyi tanıma: Kadın ya da erkek, eşinin kişilik özelliklerini yani kiminle evli olduğunu bilmelidir. Onu tanımak demek onu nelerin heyecanlandırdığını ve fantezilerini bilmek demektir. ... ...

*Yazının tamamı için Serpil Özşen http://www.meydangazetesi.com.tr/erkekleri-etkilemenin-yollari-makale,3228.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder