5 Ağustos 2015 Çarşamba

Yakınmak yerine harekete geçin...

Fazla naz aşık usandırır – otuzuncu bölüm
Önyargılarınızdan kurtulun
-Uzman/yazar Serpil Özşen (www. nevailedanismanlik .com); “... ..Cinselliğin aşkı alevlendirdiği ve bağlılığı arttırdığı artık kabul edilen bir gerçek oldu. Aslında bu işleyiş sanıldığı gibi kadınlara uzak bir düşünce değil. Kadınlar da tıpkı erkekler gibi cinsellik üzerinden duygularını açığa çıkarıyor, sevgi ve bağlılıklarını arttırıyorlar.
Çünkü cinsellik çift arasında olabilecek en üst düzey yakınlaşmayı sağlayan, birbirlerini ruhsal ve bedensel olarak tanımalarına ön ayak olan sıcak bir ilişkidir.
Cinsellik; rahatlamış ve gevşemiş bir halde, sevişmenin ve dokunmanın verdiği hazza odaklanarak, haz alıp haz verebilme, ruhu ve bedeni paylaşabilme ve her kadın ve erkeğin kendi boşalmasından sorumlu olduğu bir bilim ve sanattır…
Doğaları gereği, duygusal olan, şefkate ve aşka önem veren kadınlar; hisleriyle hareket ederken, sevgi açlığı duyan erkekler ise cinsel içgüdüleriyle aşka yönelir. Diğer bir deyişle, seks erkeğin sevgi gereksinimi duymasını, kadının ise sevildiğini ve değerli olduğunu hissetmesini sağlayan önemli araçtır. Bu nedenle kadınların, erkeklerin sadece cinselliği düşündüklerini ve bu doğrultuda hareket ettiklerini düşünmemeleri gerekiyor. Kadınların bundan yakınmak yerine, bu farkı algılayıp erkeklerin kalplerinin kilidini seksle açmalarında fayda var.
Evlilik, gücünü ve enerjisini cinsellikten alır. Çiftlerin sağlıklı, mutlu ve haz dolu bir ilişkiye sahip olabilmelerinin en önemlisi, cinsel ilişkilerinin kalitesi ve tutku düzeyleridir. Haz alıp verirken erkekler içlerindeki sevgiyi hissedip, sevgilerini gösterirlerken, kadınlar da ihtiyaçları olan sevgiye ulaşmış oluyorlar. Kadınların önyargılarından arınıp sağlıklı düşündüklerinde, seksle yumuşadıklarını, gevşeyip rahatladıklarını, sevildiklerini ve değerli olduklarını hissettiklerini ve daha çok eşlerine bağlandıklarını göreceklerdir.

Bu nedenle çiftler ellerindeki helal dairedeki en güçlü şifa veren silahı yani seksi, daha çok kullanmalı ve hayatlarında vazgeçilmez bir yere koymalıdırlar. “ diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder