5 Ağustos 2015 Çarşamba

Ayartılmak istiyor

Fazla naz aşık usandırır - yirmi dördüncü bölüm
Mutluluk
-Gizli Kapaklı Şeyler kitabında Jinekolog Terapist Dr. Gökçen Erdoğan diyor ki;
 -(sf.47) Ruhun mutluluğuyla bedenin mutluluğu birbirini tamamlar evet, ama bedenin mutluluğu ruhun mutluluğundan daha az önemli değil. Onu mutlu etmekle mutlu olamazsın. Mutlu edildiğin için mutlu olmalısın.”
-(sf.101)  “-... ..”Çünkü bana anlatırken de bunu
‘yapıyoruz’ işte, daha n’olsun’ diye anlatıyorsun. Bu ona karşı işlediğin bir kabahat değil, en başta kendi mutluluğun, sonra ikinizin doyumu ve mutluluğu için bir sorun. Karşılık alıyordur da, dilediği kadar heyecanlanmadığın için  kendini eksik hissediyordur, daha ateşli sevişmeler hayal ediyordur. Ayartılmak istiyordur, ummadığı anlarda yoldan çıkarılmak... Bunlara sahip olması için rol yapmanı asla önermiyorum. Benim önerim, birlikte daha fazla zevk alabilmeniz için bir yol haritası çıkarmanız. Senin isteksizliğini çözer, senin de ondan beklediklerini yerine koyabilirsek ilişkiniz canlanacak ve çok daha uzun ömürlü olacaktır.”
-(sf.147)Yatakta mutlu olan hayatta da mutlu oluyor evet. Çünkü herkesin yatağı kendi dünyasının merkezinde. Yatakta mutlu olmak için ve dolayısıyla kendinizi hayatın bütününde mutlu etmek için bulduğunuz formüller kimseye zarar vermediğiniz sürece yanlızca sizi ilgilendiriyor. Ve son olarak erkeklerin bilmesi gereken bir şey var; erkek egemen cinsel hayatla vedalaşın çünkü kadınlar eşitlenmeye dünden istekli!

- (sf.189)... yatakta hiç denemediği şeyleri denediğini, önce çok utandığını ama sonra dahasını öğrendiğini, kocasının da memnun olduğunu söyledi. Garip değildi çünkü genelde öyle olurdu. ... ...rutinin nasıl da canına tak ettiğini, ... ..... .. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder