17 Şubat 2017 Cuma

kadın & eski yazılımlar

-... .. Malum ara ara bilgisayar yazılımları güncellenir ve eski yazılımla yeni bilgisayar kullanamazsınız. Ancak bizler 5-6 yaşlarındaki yazılımlarımızla 25-30 yaşındaki bedenimizi kullanmaya, yaşamı idare etmeye, ihtiyaçlarımızı gidermeye kalkıyoruz.  Ama olmuyor. İşte sonuçlar ortada; enkaza dönmüş, postürü bozulmuş bedenler, kahkahanın olmadığı gürültüler, yorgun bakışlar, birbirine dokunmayan çiftler, hazzın acıya, şükrün şikâyete dönüştüğü yaşamlar...
-Doğru bilginin sindirilip hayata geçirilmesi için kirli bilgi, yanlış inançlar, kopya hayatlar, koşullanmalar, birilerinin
yüklediği yükler, hurafeler, ayıplar, yasaklar, günahlarla ‘korkusuzca yüzleşilecek, kabul edilecek ve vazgeçilecek.
-Yüzleşme sonucu size artı değer katmayan, bedeninizde kötü hisler uyandıran, kadınlık fonksiyonlarınızı engelleyen, varoluş amacınızdan uzaklaştıran, kadın olmanın tadını kaçıran bilinçaltı kalıplarını (ki bunlar tüm bedende yazılmıştır) silmeli, ihtyacınız olmayan hisleri akıtmalısınız. ... ..
Huzur ve sevgiyle bir ömür birlikteliği için... *
-Bedenimizin belli bir proram ve dengede yaratılmışken, bu programı çalıştırmak bütünlük ve denge için gerekli. Bu durumda cinsellik için Benim o taraklarda bezim yok” gibi bir tercih hakkına sahip değilsiniz.
-Size verilen beden nimetinin sağlığı, huzur ve dinginliği  için cinsel yaşam nimetini hayatınıza çekmelisiniz. Yaradan’ın verdiği nimetleri reddetme, yok sayma ‘ukalalığını’bırakın!
*Ekolojik dengenin parçaları sağlıklı gıda almak, temiz havayı ciğerlerimize çekmek, hoş sesler duymak, güzel manzaralar görmek, cinsel hazlar almaktır. Dengeleri bozduğunuzda dengeniz bozulur.Ayrıca sizin ihtiyacınız yoksa da eşinizin var. Evliliği evcilik oynamak için ypamazsınız.
-Huzurlu ve güvenli bir evlilik hayal ediyorsanız sağlıklı cinsel yaşam için hazırlanmalısınız.
-Kadın ve erkeğin kendi kimlikleri ile ifade bulduğu, birbirlerini tamamladığı enerjilerinin dengelendiği alan doyumlu bir cinsel yaşamdır. Sağlıklı bir cinsel yaşamda kadın kendini güvende hisseder. Eşi tarafından arzulanan , ihtiyaçları karşılanan ve eşinin ihtiyaçlarını karşıladığını hisseden kadının özgüven,, kadınlık memnuniyeti artar.

-Unutmamalı ki, “Eşim iyi çıkarsa, beni arzular, severse ben de kendimi iyi hissederim” fikri hayal kırıklıkları getirir. ... ..

*Ruh-Beden-Zihin bütünlüğünde KADINLIĞIN KEŞFİ  – Jinekolog Dr. Ayşe Duman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder