17 Şubat 2017 Cuma

aile olmanın püf noktaları *

-...Kadın ve erkek aile içindeki ilişkilerinde bir enerji alışverişi içindedirler.Yaradılışta, birbirlerine çekim gücü oluşturacak, kendi dengesi için karşı cinse ihtiyaç duyacak, meyledecek enerji yapısındadır. Eril enerji (erkek enerjisi) ile dişil enerjinin (kadın enerjisi) birbirine olan arzuları fizik kanunlarındaki (+) kutupla (-) kutbun birbirine olan çekimleri, arzuları kadar nettir. Bu arzu ve ihtiyaçla gündeme gelen aile bünyesinde, her biri diğerinin dengesini sağlar, birlikte dengeye kavuşurlar (hatırlatmak
isterim ki denge evrenin, yaşamın, sağlığın, huzurun temel unsurudur). Dengesine kavuşmuş enerji kesintisiz akar. Kesintisiz enerji yaşamın kaynağıdır, sevinçtir, huzurdur. ... ..
-Ailenin enerjisini oluşturadişil ve eril enerji kendi içinde sıkışmış durumdaysa (kendi programında akmıyorsa) bütünün/ailenin enerjisi de bozulur! Bu durumda yaşam enerjisi savaş enerjisine dönüşür. ... ..
-‘Ekek gibi kadın olma’, ‘tek başına ayakta durabilirim’, ‘adamı yola getiririm, parmağımda oynatırım’düşünceleri, çabalarıen başta kadının dişil enerjisine zarar vermektedir. ... ..
-Kadının artan eril enerjisi, eril enerjisi az olan erkeği kendine çeker. Böyle bir birliktelikte  enerji dengelenmiş gibi gözükse de , yaradılış programına aykırı iç dengesizlikler bir süre sonra bütünü etkiler, erkeği ve kadını yorar, ailede çatırdamalar başlar!
-Çoğu kadının yaşam planını bir erkeğe ait olmak, erkeği sahiplenmek, erkeğin parasını yemek, erkeğe kendini sevdirmek, kabul ettirmek, ispatlamak, erkeği reddetmek, erkekten dolayı acı çekmek, erkeksiz hayat düşünememek, erkele bir hayatı paylaşamamak gibi kriterler belirler.
-Oysa kadın ne zaman ki kendisini sever, öteki gibi olmaktan vazgeçer, alıcılarını ‘Mutlak verici’ye çevirir, işte o gün kadınkendi üzerinden oynanan tüm oyunları bozar ve hayat sahnesindekendi yaşamını ‘figüran’ oalarak değil, başrolde oynar. ... ..
-Hedefimiz, evlenip adamı parmağımızda oynatmak yerine, kendimizi yaradılış frekansına uyarlamak olmalıdır. ... ..
-Aileden hoş sedalar çıkmasını istiyorsak önce kendi sesimizden memnun olmalı, cızırtılı frekanstan çıkmalıyız. ... ..


*Ruh-Beden-Zihin bütünlüğünde KADINLIĞIN KEŞFİ  – Jinekolog Dr. Ayşe Duman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder